Camperhuur in Noorwegen

  • Finland
  • Finland

Maak een onvergetelijke camperreis door de prachtige natuur van Finland, Noorwegen en Zweden. Ieder land heeft je weer iets anders te bieden. Zo val je van de ene verbazing in de andere!

De ongerepte wildernis, het sprookjesachtige witte landschap en de duizenden meren in Finland zijn slechts enkele voorbeelden van de sporen die Moeder Natuur heeft achtergelaten. De stad Rovaniemi wordt ook wel het kerstdorp genoemd. Hier kan je een rendierfarm bezoeken en in de winter kan je de omgeving verkennen per sneeuwscooter. Ook de stad Helsinki, de hoofdstad van Finland, is zeker een bezoekje waard. De oneindige sneeuwvlaktes van Lapland kan je verkennen per rendier- of hondensledes, een prachtige en leuke ervaring! Hier heb je in het voor- en najaar ook de kans om het spectaculaire Noorderlicht te aanschouwen.

Ook het prachtige Noorwegen is een ideaal land om per camper te ontdekken. Geniet van de fjorden, bergen, watervallen, bossen en de hoogvlakten. Midden in de natuur heb je de kans om oog in oog te komen staan met een eland of ander wildlife. De hoofdstad Oslo wordt omgeven door fjorden en heuvels. Deze stad is net zo mooi als de natuur er omheen en er valt van alles te beleven: winkelen, restaurants, musea en mooie bezienswaardigheden als het koninklijk paleis Slottet en het Vigelandpark.

Zweden beschikt over vele pittoreske dorpjes waar je jezelf door de vriendelijkheid van de inwoners meteen thuis zal voelen. Ook dit land heeft weer veel natuurschoon te bieden. Van woeste bergen tot idyllische eilandjes en van wilde bossen tot diepe meren: je vindt het allemaal in Zweden. Deze natuur is tevens de leefomgeving van wildlife als elanden, beren, lynxen, vossen en wolven. De stad Stockholm wordt omgeven door water en staat bekend als het Venetië van het Noorden. Bezoek één van de vele bezienswaardigheden en ga lekker uit eten in één van de vele restaurantjes.

Zoek & Boek jouw Camper

Vergelijk snel alle passende aan­bie­dingen voor camper­huur en boek jouw keuze direct.